Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، محمود فتوحی روز سه شنبه در مراسم رونمایی از نخستین سالنامه مهاجرتی ایران در محل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری که با حضورسورنا ستاری معاون علمی وفناوری انجام شد، افزود: بیشترین تعداد بازگشتی ها از طرح بازگشت دانشمندان و کارآفرینان ایرانی به کشور، جذب دانشگاه صنعتی شریف شده اند.

وی بیان کرد: از سال ۹۴ تا ۹۷ نزدیک به ۱۰۰ عضو هیات علمی به دانشگاه جذب شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 ۷۰ درصد این تعداد از بازگشتی های غیرمقیم به کشور بوده اند که با حمایت معاونت علمی و بنیاد ملی نخبگان در دانشگاه فعالیت می کنند.

فتوحی گفت: مهاجرت و بازگشت متخصصان ایرانی جزو یکی از طرح های مهم بوده که بعد از یکی دو سال  فعالیت آنها تبدیل به تشکیل شرکت های دانش بنیان شده است. این شکل ماندگاری متخصصان ایرانی غیرمقیم بهترین شکل ماندگاری بود.

وی با تأکید بر اینکه باید از پتانسیل ایرانیان مقیم خارج استفاده کنیم، گفت: کشورهای دیگر درصدد هستند این اقدام را پیاده سازی کنند. چنین پروژه مشابهی اکنون در چین در حال پیاده سازی است که بتوانند نخبگان خود را به کشور چین بازگردانند.

فتوحی در خصوص رصدخانه مهاجرت ایران نیز گفت: این رصدخانه در بهار ۹۸ ایجاد شد که تدوین نخستین سالنامه مهاجرتی ایران از نتایج فعالیت آن تاکنون بوده است.

رییس دانشگاه صنعتی شریف همچنین در خصوص فعالیت این دانشگاه در دوران کرونا افزود: کرونا به عنوان یک تهدید بود، اما توانستیم این تهدید را به فرصت تبدیل کنیم؛ به طوری که ۶۰ وبینار را در دانشگاه اجرا کردیم و با ایرانیان مقیم خارج ارتباط گرفتیم. کرونا فرصتی بود که در قالب بستر آنلاین از تجربیات آنها بهره ببریم.

نخستین سالنامه مهاجرتی ایران در معاونت علمی و فناوری نهاد ریاست جمهوری به همت رصدخانه مهاجرت ایران تهیه و توسط انتشارات دانش بنیان فناور چاپ و منتشر شد.

برچسب‌ها سهم_من_در_مهارکرونا نخبگان دانشگاه صنعتی شریف عضو هیات علمی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: نخبگان دانشگاه صنعتی شریف عضو هیات علمی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نخبگان دانشگاه صنعتی شریف عضو هیات علمی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری معاونت علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۸۲۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستورالعمل اجرای اعطای پایه‌های استحقاقی اعضای هیات علمی

به گزارش خبرنگار مهر، محمد سلیمانی قائم مقام وزیر علوم و رییس مرکز هیات امنا و هیات های ممیزه در نامه ای به روسای دانشگاه‌ها، موسسات آموزشی و پژوهشی آورده است: به استناد بند (ب) ماده (۱۰) قانون برنامه ششم توسعه و بند (ب) ماده (۲) قانون احکام دائمی برنامه های توسعه کشور و با توجه به نامه رییس مرکز حقوقی لوایح و امور مجلس وزارت متبوع به استحضار می رساند، لازم است موضوع اعطای پایه های استحقاقی اعضای هیات علمی مشمول بند (ب) ماده (۱۰) قانون صدر الاشاره به شیوه زیر اجرایی شده و در این موضوع همه افراد ذی حق مورد ملاحظه و دقت نظر قرار گیرند.

عضو هیات علمی مشمول این بند و همچنین بند (ز) ماده (۴۴) قانون برنامه پنجم توسعه به شرط دارا بودن سوابق قبل از استخدام با حداقل مدرک کارشناسی و یکی از شرایط ذیل مستحق دریافت یک پایه به ازای هر سال خدمت بوده و رییس دانشگاه مکلف به اجرای آن است.

1- سابقه خدمت تمام وقت در بخش های آموزشی پژوهشی وزارتخانه های علوم تحقیقات و فناوری، بهداشت درمان و آموزش پزشکی، آموزش و پرورش، دانشگاه ها، موسسات آموزش عالی و پژوهشی و حوزه آموزش و پژوهش سایر دستگاه های اجرایی.

۲-سابقه خدمت به عنوان مقامات مندرج در ماده (۷۹) آیین نامه ی استخدامی اعضای هیات علمی.

ارائه گواهی معتبر درباره سوابق خدمت مرتبط از دستگاه های ذی ربط الزامی است.

دانشگاه ها مکلف هستند از زمان ابلاغ این بخشنامه نسبت به بررسی و تعیین تکلیف همه اعضای هیات علمی مشمول اقدام لازم را انجام دهند.

کد خبر 6099007

دیگر خبرها

  • ضرورت بهره‌گیری از هوش مصنوعی و نانو فناوری در حوزه پزشکی
  • بیش از ۱۰۰ رشته بدون داوطلب در دانشگاه فنی و حرفه ای حذف شد
  • نخستین پیش‌نشست کنفرانس بین‌المللی کرامت انسانی برگزار می‌شود
  • سهم ایران در اقتصاد خلاق کمتر از یک درصد!
  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود - 2
  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود - 1
  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود
  • نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
  • دستورالعمل اجرای اعطای پایه‌های استحقاقی اعضای هیات علمی
  • اعطای جایزه البرز به پدر ماهواره ایران و پدر پیوند کبد